Graffiti valymas Vilniuje

Sako, skonis draugų neturi, tiesa? Tad kas vienam patinka, nebūtinai turi patikti ir kitam. Pavyzdžiui, graffiti menas šiais laikais vis dažniau atranda savo vietą miestų erdvėse. Tačiau drauge neretai atsiranda nelegalių piešinių, įžeidžiančių užrašų, prie objekto eksterjero nederančių ir pan. Tokiu atveju reikalingas graffiti valymas. Tiesa, pašalinti juos nuo pastatų, tvorų, šaligatvių ar kitų objektų nėra lengva. Norintiems greito ir efektyvaus rezultato tiks profesionalus graffiti valymas Vilniuje ar Vilniaus apskrityje. Kvalifikuotų specialistų komanda pasirūpins, kad piešinys nuo objekto būtų pašalintas nepaliekant pėdsakų, o paviršius liktų nepažeistas. Mūsų kokybės garantija Jums.

Vilniuje ir Vilniaus apskrityje

Netvarką verčiame tvarka

Išvalyta patalpų
+ 0
Laimingų klientų
+ 0
Prižiūrimų objektų
+ 0

Graffiti plovimo būdai

Grafiti nuo sienos, tvoros ar kito paviršiaus pašalinti galima dviem būdais:

  • Plauti rankomis. Pasirinkus šį valymo būdą reikės šepečio, vandens, specialių priemonių ir kantrybės. Plaunant rankomis tikrai užtruksite, reikės įdėti nemažai pastangų, kad piešiniai ar užrašai būtų pašalinti. Vien vandens, greičiausiai, neužteks, tad įsigykite ir specialiai graffiti valyti tinkančių priemonių, pavyzdžiui, dažams šalinti skirtų tirpiklių. Rinkdamiesi priemones ir įrankius būtinai atsižvelkite į tai, kam valyti jie tinka, kad nepažeistumėte paviršiaus.
  • Plauti aukšto slėgio srove. Tai itin efektyvus būdas, o svarbiausia – nereikalaus nei Jūsų laiko, nei pastangų. Pasitikėkite profesionalais ir graffiti plovimas nebebus galvos skausmu. Procedūra operatyvi bei dovanosianti geriausią rezultatą.
Graffiti valymo paslaugos

Kaip atliekamas graffiti valymas?

Pasirinkite dominančią paslaugą

Užsisakykite telefonu ar užklausos forma

Specialistų atvykimas

Atliekame sutartus darbus

Mėgaujatės švara

  • Klientus pirmiausia raginame susisiekti su mumis telefonu ar užklausos forma. Pokalbio metu išsamiai aptariame poreikius, paslaugos ypatumus, graffiti pobūdį, paviršiaus tipą ir pan. Tai pirmas žingsnis, suteikiantis daug informacijos, kad galėtume parinkti geriausius valymo metodus.
  • Graffiti užrašų ir piešinių valymui naudojama aukšto slėgio plovimo įranga – moderni ir garantuojanti puikų rezultatą. Jei yra poreikis, galime naudoti ir specialias valymui skirtas priemones, tačiau jas renkamės labai atidžiai, kad nepakenktų paviršiui.
  • Po plovimo galima pasirūpinti ir apsauga nuo graffiti ateičiai. Kaip ji atliekama? Naudojamos specialios medžiagos, kurios skaidriu sluoksniu padengia švariai nuvalytą paviršių ir neleidžia graffiti dažams prasiskverbti. Neprasiskverbę iki paviršiaus dažai su juo nesukimba, todėl nuo tokio apsauginio sluoksnio naują graffiti piešinį (jei toks atsirastų) pašalinti bus itin lengva.
  • Vertiname kiekvieną klientą – tiek įmones, tiek fizinius asmenis. Garantuojame kokybę, diskretiškumą, dėmesingumą, atsakomybę.
Graffiti plovimas aukštu slėgiu

Kada yra tinkamiausias metas plauti graffiti?

Graffiti valymui nėra visiškai netinkamo laiko. Jei jį pašalinti būtina žiemą, tai įmanoma padaryti. Visgi šių paslaugų poreikis labiau išauga šiltuoju metų laiku.

Kuo profesionalus graffiti valymas yra geresnis už mėgėjišką?

  • Kiekviena vertiname savo laiką, tiesa? Tai štai – profesionalus valymas o neatims iš Jūsų, kadangi visus darbus atliks specialistų komanda. Savo laiką galėsite skirti kitoms veikloms.
  • Valyti rankiniu būdu dažus nuo lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, stiklo, plastiko, yra sudėtinga, tačiau lengviau nei nuo porėto. Jei dažai įsigėrę į plytas, betoną ar panašų paviršių, išplauti juos rankomis bus labai sudėtinga net ir tada, jei naudosite specialias priemones. Valant aukšto slėgio srove šios problemos išvengiama, nes grafitis lengvai pašalinamas nuo bet kokio paviršiaus: metalo, stiklo, plastiko, akmens, mūro, betono ar kitokio.
  • Valant rankomis nesunku paviršių pažeisti – tam įtakos gali turėti intensyvus trynimas, o taip pat neteisingas priemonių pasirinkimas. Valant aukšto slėgio vandens srove paviršiui žalos nepadaroma.
  • Profesionalai gali tiksliai įvertinti pastato būklę, graffiti pobūdį ir parinkti efektyviausius jo valymo metodus.

Ką apie mūsų specialistus kalba klientai​?

Darius
Darius
Read More
Dirbant maisto industrijoje švaros palaikymas yra vienas svarbiausių prioritetų. Esame dėkingi šauniems specialistams, kurie mūsų restoranų tinkle periodiškai užtikrina tobulą švarą.
Inga
Inga
Read More
Kad nereikėtų naudoti vidinių įmonės resursų, užsakant paslaugas visada kreipiu dėmesį į tiekėjo savarankiškumą bei galutinį rezultatą. Likau tikrai patenkinta atliktais darbais ir jų kokybe.
Gintaras
Gintaras
Read More
Malonūs, mandagūs specialistai. Pagelbėjo, kai to labiausiai reikėjo. Atvyko greitai, viršijo išsikeltus tikslus ir lūkesčius. Rekomenduoju.
Marius
Marius
Read More
Aukšto lygio paslaugų kokybė. Suteikti sprendimai padėjo mūsų verslui išspręsti kilusius iššūkius ir leido ramiai koncentruotis į kitus prioritetus.
Jurga
Jurga
Read More
Likau maloniai nustebinta klientų aptarnavimu, punktualumu, diskretiškumu ir rezultatais.
Saulius
Saulius
Read More
Paslaugomis naudojamės jau ne pirmą kartą. Esame patenkinti punktualumu, darbų kokybe ir kaina.
Previous
Next

Graffiti plovimo kainos Vilniuje

Graffiti valymas

Nėra fiksuotos graffiti valymo kainos, mat ji dinamiška ir kinta priklausomai nuo valomo ploto, graffiti pobūdžio, paviršiaus tipo. Į tai atsižvelgiant parenkama tinkamiausia valymo technologija. Visa tai lemia kainą. Jei domina tiksli graffiti plovimo kaina Vilniuje ar Vilniaus apskrityje, susisiekite su mūsų komanda – išsamaus pokalbio metu aptarsime visus darbų niuansus, identifikuosime tikslius Jūsų poreikius, įvertinsime darbų apimtis. Po pokalbio pateiksime konkretų pasiūlymą su tikslia darbų kaina.

Kur dar teikiamos graffiti valymo paslaugos?

Lietuvos žemėlapis

Kauno apskritis

Vilniaus apskritis

Utenos apskritis

Panevėžio apskritis

Šiaulių apskritis

Alytaus apskritis

Marijampolės apskritis

Tauragės apskritis

Klaipėdos apskritis

Telšių apskritis

  • Kauno apskritis
  • Klaipėdos apskritis
  • Šiaulių apskritis
  • Panevėžio apskritis
  • Alytaus apskritis
  • Marijampolės apskritis
  • Tauragės apskritis
  • Telšių apskritis
  • Utenos apskritis

Dažniausiai užduodami klausimai

Profesionalus graffiti valymas galimas ir nuo lygių, ir nuo porėtų paviršių. Rezultatui tai įtakos neturi.

Svarbiausia parinkti tinkamas priemones. Mūsų specialistai puikiai išmano šio darbo niuansus, tad patikiname, jog grafitį nuvalysime nuo tokių paviršių kaip plytos, betonas, akmuo, metalas, stiklas, plastikas ar kt.

Efektyviausią apsaugą suteiks anti graffiti danga – skaidrų sluoksnį suteikianti medžiaga, kuri užkerta kelią dažų sukibimui su paviršiumi.

Kaina yra individuali ir priklauso nuo trijų esminių aspektų: kokio dydžio graffiti, kokio pobūdžio ir koks paviršius, nuo kurio reikia valyti grafitį.

Iš esmės graffiti atveju yra du keliai: valyti paviršių arba perdažyti. Pastarasis variantas pareikalaus kur kas didesnių išlaidų, o valymas bus ir paprastesnis, ir kainuos mažiau. Be to, jis irgi puikiai atnaujins paviršių.

Siųsti užklausą